Volop genieten van luxe, design en rust

GLUK. Een authentiek plattelandshuis. Volledig gerenoveerd en in een design jasje gestoken. De rijke geschiedenis van de streek in combinatie met het landelijke en de luxueuse stijl maken van GLUK een unieke vakantiebeleving.

 

1 Luxe & Design
LUXE & DESIGN
Relax. Refresh. Recharge

Tot rust komen in stijl. Alle luxe om tenvolle van je vakantie bij GLUK te genieten.

Kook de lekkerste maaltijd voor familie en vrienden. Get comfy in de zetel voor het haardvuur met een glaasje wijn. Droom weg in de zachtste bedjes.  

Luxe binnen, maar ook buiten! Geniet van de grote tuin met terras. Plons tijdens een zwempartij of smelt weg in de sauna.

 

HISTORIEK
Once upon a time

Net voor de Eerste Wereldoorlog was de Westhoek een oase van groen. De Grote Oorlog veegde niet alleen dorpen en steden van de kaart maar veranderde ook het rijke groene landschap in een troosteloze steppe. 

Begin jaren '20 begon stilaan de heropbouw van het dorp Zonnebeke. 

Dit voormalig arbeidershuisje is hiervan een stille getuige. Kom de authenticiteit en charme van de woning ontdekken. Oud en nieuw in perfecte harmonie.

DE LIGGING
DE LIGGING
Ruimte & rust

Bij GLUK ervaar je rust en ruimte. Een landelijke open ligging met zicht op de bossen. De perfecte uitvalsbasis om Heuvelland, Ieper, Groot Zonnebeke en de rest van de omgeving te ontdekken. De kust ligt slechts op drie kwartier rijden. Bellewaerde en Bellewaerde Aqua op tien minuten wandelen.

2 Ligging