Less House More Home

Voel je direct thuis in onze prachtige leefruimte.

De open keuken is een paradijs voor elke foodie.  

 

 

1 Keuken

VOLLEDIG UITGERUSTE KEUKEN

Gemak en luxe

Open keuken met 2 ruime ovens, een microgolf, 2 vaatwassers, koelkast en een 5-pits inductie kookplaat.  Homemade gekoeld spuit- en plat water. Een inloop koelcel, een diepvriezer met ijsblokjesmaker, koffie automaat,…

 

Lepels, potten, pannen,... Alles is aanwezig. Ook een basispakket keukenlinnen is voorzien. Kortom alles voor een gezellig potje koken.  Eenvoudig, gemakkelijk, snel en zonder zorgen. 

Gezelligheid troef

De smaakvolle woonkamer met design gashaard en grote eettafel zijn ideaal voor een grote, gezellige bende familie of vrienden. Speel samen gezelschapsspelletjes of kijk naar een leuke film.  Bekijk je favoriete Netflix series op de smartTV. In de leefruimte én de slaapkamers kan je je eigen Spotify playlist afspelen op de Sonos geluidsinstallatie. Voel je thuis! 

2 Leefruimte
3 Zorgeloos verblijf

STARTPAKKET

Zorgeloos verblijf

Bij aankomst krijg je een startpakket met vaatwastabletten, koffie en filters, toiletpapier, keukenspons, vaatdoek, 2 keukenhanddoekken, afwasmiddel,…

 

In de uitgeruste bijkeuken is er een wasmachine met droogkast en  een strijkijzer met plank. Wasmiddel vind je in het startpakket. 

 

Met onze 'Specials' maak je je verblijf helemaal af.  

 

Zet zorgeloos het weekend in!